Sylvie en Damián samen een perfect paar

Natuurlijk is de kans groot dat Sylvie Meis nog een keer tegen een leuke nieuwe man aan zal lopen. Maar na de scheiding van Rafael van der Vaart en een paar kortstondige flirts is er momenteel maar één man in haar leven en dat is haar zoon Damián. In Saint Tropez bleken ze samen een perfect duo te vormen.

Sylvie Meis mag haar vakantie graag op het strand doorbrengen, maar is geen type om urenlang te liggen bakken in de zon. ’Ik vind het juist heerlijk om wat te doen, een spelletje op het strand of lekker stoeien in het water. Aan het eind van de dag heb ik dan het idee dat ik een marathon heb gelopen’, vertelde ze al eens. 

Moeder en zoon genoten zichtbaar van alle tijd die zij samen hadden. Thuis in Hamburg is Sylvie vaak druk en wordt de jongen na school opgevangen door zijn vaste nanny. De afgelopen weken hadden Sylvie en Damián elkaar helemaal weinig gezien. Sylvie was voor het werk vaak in het buitenland en Damián was enkele weken met zijn vader en zijn nieuwe vriendin Sabia op vakantie. 

Lees het hele verhaal deze week in Weekend.