×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvie bevestigt relatiebreuk met Bart

Sylvie bevestigt relatiebreuk met Bart
16.04.2019 -

Bart Willemsen bleek niet de ware voor Sylvie Meis, want het is echt over en uit tussen de presentatrice en de 29-jarige regisseur. 'Sinds een paar weken is onze relatie voorbij', laat Sylvie weten.


Aan het Duitse tijdschrift Bunte laat de blonde diva weten dat ze ‘een heerlijke tijd samen’ hebben gehad en bevestigt tegelijkertijd dat haar relatie sinds een aantal weken voorbij is. De twee waren een halfjaar samen.

Vorige week kwam het nieuws dat Sylvie en Bart een punt achter hun relatie hebben gezet. Toch hielden beiden hun lippen nog stijf op elkaar. Deze ‘geruchten’ werden hardnekkig toen Sylvie haar verjaardag vierde zonder het bijzijn van Bart. De presentatrice zou haar reservering voor vier personen in een restaurant op het laatste moment hebben gewijzigd naar drie personen. Op haar Instagram is te zien dat dit inderdaad het geval was en ze alleen met haar broer en zwager dineerde.

In de Weekend die vanaf morgen in de winkel ligt lees je waarom wederzijdse vrienden vanaf dag één al wisten dat deze relatie gedoemd was te mislukken én waar het dit keer misging.