×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvia Geersen woest op de EO

1.12.2017 -

Sylvia Geersen heeft met grote woede op de berichtgeving van de EO gereageerd. Het model voelt zich beroofd van de kans om zelf openheid te kunnen geven over haar miskraam.


'Zoals de meesten waarschijnlijk al hebben gelezen, heb ik afgelopen jaar een miskraam gehad', begint het model haar betoog op haar Instagram.

Over het gedrag van de omroep is het zij, allerminst, niet te spreken: 'Dit persoonlijke nieuws heb ik in vertrouwen aan de programmamakers van Adieu God verteld. Helaas hebben zij ervoor gekozen om dit nieuws vroegtijdig, zonder mijn toestemming, de wereld in te helpen. Dat de EO op zo'n schandalige wijze kijkcijfers probeert te scoren vind ik geen stijl en heeft mij diep geraakt', besluit ze.