×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvia Geersen werd mishandeld door ex

Sylvia Geersen werd mishandeld door ex
16.05.2018 -

Sylvia Geersen is in de nieuwe Grazia openhartig over haar 'horrorhuwelijk' met haar ex-man Rogelio Castro Martinez. Eerder maakte zij al duidelijk nog steeds lastig gevallen te worden door haar ex, nu blijkt dat hij tijdens het huwelijk al niet bepaald de vriendelijkste was...


Het topmodel vertelt regelmatig doodsangsten te hebben uitgestaan tijdens haar relatie met Rogelio. Hij blijkt last te hebben van woedeaanvallen en reageert dit regelmatig af op zijn vrouw: 'Hij is onvoorspelbaar en kon enorme agressieve aanvallen hebben. Meestal moet het meubilair het ontzien, maar hij heeft mij ook een keer aangeraakt. We zaten in de auto en hij werd zo gek dat hij me bij mijn haren pakte en mijn hoofd tegen het dashboardkastje sloeg, terwijl hij keihard over de weg scheurde. Ik dacht: dit nooit meer'.

Sylvia besloot in mei 2017 een scheiding aan te vragen. Iets wat tot op de dag van vandaag nog steeds niet definitief is omdat Rogelio weigert de scheidingspapieren te tekenen. Hij doet alsof hij nog steeds samen is met het topmodel: 'Het ene moment krijg ik mailtjes hoe precious ik ben, dan weer dreigt hij in een filmpje mijn vriend te vermoorden. Wat ik vooral creepy vind aan de filmpjes, is de rustige manier waarop hij dat zegt terwijl hij met een mes loopt. Het lijkt wel een horrorfilm'.

Sylvia gaf op 8 januari 2016 haar ja-woord aan Rogelio. Dat sprookje viel dus al snel in duigen. Bekijk hier een aantal van de hetige berichten die Martinez nog steeds online plaatst. 

(Bron: Instagram Rogelio Castro Martinez)