×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvia Geersen vraagt hulp tegen stalker

28.05.2018 -

Sylvia Geersen wordt gestalkt door haar ex-man. In RTL Boulevard riep het model de hulp in van John van den Heuvel om haar van de stalker te verlossen.


Sylvia Geersen was getrouwd met Rogelio Castro Martinez. Vorig jaar maakte ze bekend dat haar huwelijk na een jaar en een paar maanden was gestrand. Maar Rogelio weigert de scheidingspapieren te tekenen.

Nu blijkt dat hij haar lastigvalt via onder meer sociale media: 'Hij blijft met maar stalken en foto's posten van mij. Ik kom er niet meer vanaf. Ik word knettergek'. En intussen heeft Sylvia er nog een stalker bij gekregen, een man die ook nauwe contacten onderhoudt met haar ex-man. 'Ik krijg nu screenshots van gesprekken tussen die twee. Ik wil John van den Heuvel inschakelen om hiervan af te komen, want ik kan het niet alleen', zegt Sylvia.

John van den Heuvel is bereid naar de zaak te kijken. 'De dader woont in Mexico, dus aangifte doen heeft geen zin. Deze man is behoorlijk in de war. Mogelijk kunnen we zijn omgeving inschakelen die hem kan helpen', reageerde John van den Heuvel in de uitzending van RTL Boulevard. 'Ik kan me voorstellen dat ze er doodsbang van wordt'.

Eerder vertelde Sylvia dat haar ex haar mishandelde. Op sociale media houdt hij zelfs de schijn op dat de twee nog steeds samen zijn. 'Het ene moment krijg ik mailtjes hoe 'precious' ik ben, dan weer dreigt hij in een filmpje mijn vriend te vermoorden. Wat ik vooral eng vind aan de filmpjes, is de rustige manier waarop hij dat zegt. terwijl hij met een mes loopt. Het lijkt wel een horrorfilm', zei ze in Grazia.

Bekijk hier de enge berichten van de ex van Sylvia.