×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvia Geersen doet heftige onthulling

30.11.2017 -

Sylvia Geersen heeft onlangs een miskraam gehad en is daardoor heel depressief geworden. Dat vertelt zij in het televisieprogramma Adieu God? van de EO.


'Op gegeven moment dacht ik: laat het allemaal maar. Ik woonde op zolder bij mijn vader, want ik had ook geen huis meer', vertelt zij in het programma aan presentator Tijs van den Brink. 

Het enige wat haar er naar eigen zeggen bovenop hielp was het bidden: 'Ik zei tegen God: ik hoef geen fame, ik hoef niet rijk te zijn, als ik maar weer gelukkig ben. De volgende dag voelde ik een enorme kracht en kreeg ik dit huis', zo legt ze uit.

Sylvia vertelt ook in het interview dat ze een grote droom heeft. Zo wil het model graag voor haar veertigste toetreden tot de Jehova’s Getuigen: 'Wat mij op dit moment daarvan weerhoudt, is mijn levensstijl. Ik rook nu nog bijvoorbeeld, daar moet ik dan echt mee stoppen. Ik ben altijd met mezelf in strijd. Ik wil heel graag het goede doen, maar ja, dan ben ik de avond ervoor weer wezen stappen. Of dan wil ik toch weer roken. Maar op een dag…', zo besluit ze.