×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sven Kramer van slag door gezondheidsproblemen in familie

Sven Kramer van slag door gezondheidsproblemen in familie
27.02.2020 -

Voor Sven Kramer is het WK allround in Hamar, dat zaterdag voor hem begint, niet meer van belang. 'Ik heb een slechte week achter de rug', laat de schaatser weten.


‘Er is een groot gezondheidsprobleem in de familie, en dat is voor de persoon in kwestie zo ernstig, dat het voor alle betrokkenen een moeilijke en heftige week is geweest’, laat de Friese recordkampioen weten.

Hij vervolgt: ‘Dat heeft ervoor gezorgd dat ik mij op geen enkele manier heb kunnen voorbereiden op dit wereldkampioenschap. Maar dat is op dit moment het minst belangrijke. Ik ben hier toch en doe ook mee aan het toernooi, maar het heeft geen zin om uitgebreid voor te beschouwen, lijkt me. Verder vraag ik iedereen hier aanwezig respectvol om te gaan met dit nieuws en verder terughoudend te zijn.’

Lees ook:

Glennis Grace over André en Monique: ‘Ik zou hem nooit terugnemen’

GTST-ster Alkan Çöklü gaat voor nieuwe look!

Tijl Beckand geniet van leven met zijn nieuwe gezin: ‘Het is heel leuk’