×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Suzan Seegers pakt draad weer op: ‘Het zal niet makkelijk zijn’

Suzan Seegers pakt draad weer op: ‘Het zal niet makkelijk zijn’
31.01.2020 -

Suzan Seegers heeft een verdrietige tijd achter de rug. De zangeres en musicalactrice verloor begin december plotseling haar vader. In mei zal ze de draad weer oppakken en haar solovoorstelling Alles Is Liefde hervatten.


Het was de bedoeling dat de actrice, bekend van haar rollen bij Toneelgroep Maastricht en het tv-programma Op Zoek Naar Evita, eind vorig jaar langs de Limburgse theaters zou trekken met haar solovoorstelling. Ze werkte in november met haar vaste pianist Marc-Peter van Dijk aan de productie, totdat bleek dat haar vader ernstig ziek was.

Suzan wil de voorstelling komende maanden afmaken. ‘Er zal absoluut een diepere laag in de voorstelling komen en ik zal een weg moeten vinden deze te spelen. De eerste zal niet makkelijk zijn, denk ik. En ook als mijn moeder in de zaal zal zitten, zonder mijn vader. De twee-eenheid die altijd onvoorwaardelijk en zonder oordeel voor mij in de zaal zat. Die mij gebracht heeft tot waar ik nu ben. Ik noem dat liefde’, zegt Suzan er zelf over.

Alles is Liefde is vanaf 13 mei te zien in de theaters in Venlo, Zwolle, Roermond, Panningen, Venray, Heerlen en Weert.

Lees ook:

Zó probeerde Koen Wauters zijn huwelijk te redden

BABYFOTO: Dochtertje voor Amanda Beekman!

Bibi Breijman onthult: ‘Door Waylon heb ik mijn burn-out gekregen’