×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Susan Visser wilde geen Mol zijn

Susan Visser wilde geen Mol zijn
21.03.2014 -

Susan Visser twijfelde toen ze de rol van saboteur in het Avro-programma Wie Is De Mol aangeboden kreeg, vertelt de actrice. Nadat haar kinderen, die groot fan zijn van het programma, haar vertelden dat ze nooit de Mol zou kunnen worden besloot ze het toch te doen.


“Mijn kinderen vinden me superlief en schattig. Maar ook onhandig. Een beetje een kluns. Dat maakte iets bij me los. Wacht maar, dacht ik.” Over het mollen tijdens de opdrachten voelde ze zich niet schuldig. “Iemand moet het doen. Als er geen Mol is, heb je geen spel.”

“De eerste paar dagen waren het allerengst, daarna kreeg ik meer zelfvertrouwen”, vertelt Susan in De Telegraaf. “Je ziet in latere afleveringen dat ik zo aan het genieten ben. Ik voelde me de koning te rijk.”

De actrice weet nu dat ze best goed kan liegen. “In het dagelijks leven voel me er niet fijn bij, maar het is handig om te weten dat ik, als de nood aan de man komt, ook uit dat vaatje kan tappen.”

De ontknoping van Wie is de Mol? is donderdagavond door 3.148.000 miljoen mensen bekeken. Ze zagen hoe Susan Visser als Mol werd ontmaskerd door Sofie van den Enk, die de prijzenpot van 17.000 euro mee naar huis kreeg. Freekj Bartels, de andere finalist, viel af.

De finale het 14e seizoen was veruit de best bekeken slotaflevering ooit. Op het hoogtepunt stemden zelfs 3.295.000 kijkers af op Nederland 1. De nabeschouwing Moltalk op internet trok vervolgens nog 22.586 kijkers. Het 14e seizoen trok gemiddeld 2.464.000 kijkers.

Remco van Leen, mediadirecteur AVROTROS: ''We zijn ontzettend trots op Wie is de Mol?. Niet alleen vanwege de geweldige kijkcijfers, maar ook vanwege de deelnemers en de makers die wederom een fantastisch seizoen hebben neergezet. Ook zijn we dankbaar dat de ‘Molloten’ Wie is de Mol? massaal volgen. Wij kregen een Gouden Televizier Ring, zij kregen een geweldige, slimme en sluwe Mol!”.

Andere deelnemers dit seizoen waren Aaf Brandt Corstius, Daphne Bunskoek, Jan-Willem Roodbeen, Jennifer Hoffman, Maurice Lede en Owen Schumacher.