×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Susan Visser in tranen tijdens opnamen

29.10.2013 -

In de serie Love Hurts speelt Susan Visser de rol van relatietherapeute. Tijdens één van de opnamen was ze ineens in tranen.


Susan Visser vond de rol van relatietherapeute Sarah van Asperen in de nieuwe RTL-serie Love Hurts heel leuk om te spelen. Eén aflevering ging haar echter niet in haar koude kleren zitten. ‘Dat gaat over een stel waarvan één van de twee overlijdt. Weliswaar een hele andere situatie als destijds bij mij en Roef,’ vertelt ze aan Humberto Tan in diens programma RTL Late Night. ‘Maar toch zat ik ineens met de tranen in m’n ogen. Ho wacht even, denk ik gelijk,  dat kan niet, ik ben de therapeute. Maar gelukkig kon het over.’
De actrice verloor zes jaar geleden haar man, acteur Roef Ragas, aan een hartstilstand.