Susan Visser geen behoefte aan ‘dikke vette verkering’

Susan Visser heeft naar eigen zeggen geen behoefte aan 'dikke vette verkering'. Dat laat de Gooische Vrouwen-actrice weten in een interview met JAN.

Susan verloor in 2007 haar echtgenoot Roef Ragas aan een hartstilstand. Sinsdien heeft de actrice niet meer opengestaan voor een echte, serieuze relatie: 'Ik vond het wel leuk om een vriendje te hebben, maar had totaal geen zin in een echte relatie, met toekomstplannen. En nog steeds heb ik helemaal geen samenwoonfantasieën. Ik zie mensen om me heen opnieuw trouwen en samenwonen; ik ben heel benieuwd of ik daar ooit nog met iemand voor zou willen gaan'.

Daten doet ze wel, alleen iets serieus zit er nu nog niet in: 'Ik geniet wel heel erg van verliefd worden, het spel van elkaar veroveren. Maar tot nu toe heeft dat bij mij nog niet geleid tot de behoefte aan dikke vette verkering'.

Voor Susan zal haar echtgenoot altijd op een voetstuk blijven staan: 'Toen Roef overleed, zaten we in een ontzettend goede periode. Roef was en zal altijd een fantastische kerel blijven. Iemand die er niet meer is, kan ook niets verkeerd meer doen'.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen