×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Susan Boyle betreurt kinderloos bestaan

Susan Boyle betreurt kinderloos bestaan
24.06.2019 -

Susan Boyle verlangt naar kinderen. De 58-jarige zangeres is daarom van plan een aantal pleegkinderen in huis te halen, zo vertelde ze in een interview.


‘Ik heb een heerlijk huis, waarom zou ik het niet delen?’, vertelt de Schotse, die tien jaar geleden wereldberoemd werd toen ze als ‘zingende huisvrouw’ haar opwachting maakte in Britain’s Got Talent, aan The Sun.

Susan is naar eigen zeggen dol op kinderen. ‘Dat ik ze zelf niet heb gekregen, daar heb ik het meest spijt van.’

Jonge Schotten die een thuis zoeken, moeten echter nog geduld hebben. Susan heeft het nog veel te druk met haar zangcarrière. Ze bracht onlangs haar nieuwe album Ten uit en gaat volgend jaar op tournee door het Verenigd Koninkrijk. ‘Ik ben gelukkig. Ik geniet van elke minuut, ik hou van het leven. Kom maar op!’