×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

SuperTrash vraagt faillissement aan

21.03.2018 -

Het modebedrijf SuperTrash, dat jarenlang in handen was van Olcay Gulsen, heeft gisteren het faillissement aangevraagd. In RTL Boulevard vertelde Olcay Gulsen dat dit onverwachts voor haar komt.


Eind vorige maand gaf Gulsen na twaalf jaar de dagelijkse leiding uit handen. Ze trad terug als CEO en benoemde Charles Paape tot bestuursvoorzitter.

In RTL Boulevard gaf Olcay gisteravond tekst en uitleg. Ze vertelde dat het al een tijdje niet goed ging het met het merk: 'Heel pijnlijk, want het is mijn levenswerk. Ik wist dat het slecht ging en niet goed genoeg. Ik hoopte dat we het dieptepunt achter ons konden laten en weer konden beginnen met opbouwen. Ik had niet verwacht dat het vier weken later beklonken zou zijn'.

Gulsen steekt de hand in eigen boezem: 'Ik ben niet de beste continuïteitsmanager gebleken. Ik ben enthousiaste ondernemer, goed in creatief denken en eigenzinnig om een bedrijf op te bouwen. Ik ben iemand die graag veel ballen in de lucht houdt en nu ben ik duidelijk tekort geschoten. Ik heb niet adequaat genoeg gereageerd'.

Gulsen heeft vandaag een gesprek met de curator. Bij SuperTrash werken 150 medewerkers.