‘Superfan mogelijke dader vergifting Belgische zanger’

De zaak van de vergiftiging van Idols-finalist Andrei Lugovski (34) wordt steeds vreemder en vreemder. De zanger ligt op het moment te vechten voor zijn leven in het ziekenhuis nadat hij rattengif toegediend heeft gekregen. Het oog van de rechercheurs, die onderzoek doen naar de zaak, is nu wel op een hele bijzondere dader gevallen.

De toediener van het gif kan volgens de politie een superfan van de charmezanger zijn. De zanger ligt nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis en kan zelf nog niet ondervraagd worden. 

De fans van Andrei Lugovski snappen het niet. Dat zo’n vriendelijke, brave jongen met opzet vergiftigd werd met het dodelijke bestanddeel van rattenvergif, thallium, is bijna niet mogelijk. Maar net tussen hen zit volgens de politie de mogelijke dader. De politie heeft drie vrouwelijke ‘superfans’ van Lugovski in het vizier, volgens HLN. 'Zij passen in het profiel van een mogelijke dader', aldus een bron dicht bij het onderzoek. 

'Zij volgden Andrei op de voet en vielen op bij de entourage van de zanger. In de wereld van de charmezangers tref je wel vaker bepaalde types aan die zo zwaar aan een bepaalde artiest hangen, dat ze soms rare dingen doen', luidt de verklaring. Andere gerechtelijke bronnen bevestigen: 'De focus ligt op enkele buitenstaanders'.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen