×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sugababe Heidi bevallen van eerste kind

24.01.2018 -

Beschuit met roze muisjes voor Heidi Range en haar man Alex Partakis. De zangeres van de Sugababes beviel van hun eerste kindje, dochter Aurelia Honey.


Het nieuws maakte ze bekend via Instagram: 'We zijn compleet in de wolken om jullie voor te stellen aan onze prachtige baby. Aurelia Honey is geboren op 21 januari en is een bundeltje liefde! Papa en ik zitten op een grote roze wolk. Welkom op de wereld lieve schat'.

In juli 2017 maakte Heidi bekend zwanger te zijn, nadat eerdere pogingen waren mislukt. 'Het weekend dat we in ons nieuwe huis trokken, dat we twee jaar lang verbouwd hebben, ben ik zwanger geraakt. Alsof het zo moest zijn. Het was een heel emotioneel en mooi jaar voor ons', zei Heidi tegen HELLO! Magazine.

Heidi en Alex trouwden in 2016 in Florence, nadat ze door hun personal trainer aan elkaar gekoppeld waren. Sinds hun eerste date in een chique restaurant in Londen, waren de twee onafscheidelijk. Heidi's mede-Sugababe Amelle Berrabah kondigde vorige maand op Instagram aan zwanger te zijn van haar eerste 'Suga-baby'.