Strijd om erfenis Hans Breukhoven losgebarsten

Nog geen half jaar na zijn dood is de strijd om de miljoenen van Hans Breukhoven losgebarsten. Kinderen, die door de oud Free Record Shop-baas uit zijn testament werden geschrapt, proberen nu tóch aanspraak te maken op de erfenis, zo melden betrouwbare bronnen aan Weekend.

Enkele jaren voor zijn dood verhuisde Hans Breukhoven naar Londen. Omdat hij daar anoniemer kon leven, maar ook omdat de Engelse wet anders in elkaar steekt dan de Nederlandse. Daar kon Hans namelijk de kinderen, met wie hij ruzie of geen contact meer had, uit zijn testament laten schrappen. Er was Hans veel aan gelegen dat zijn dochter Constanza en haar broertje Marvin geen cent zouden erven van zijn zuurverdiende miljoenen. Zij ontvingen na zijn dood volgens insiders zelfs een officieel schrijven dat zij niet welkom waren op zijn uitvaart. Deze week in Weekend het onthullende verhaal dat zij, zijn enkele maanden na de dood van hun vader, met advocaten aan het kijken naar een mogelijkheid om tóch aanspraak te maken op hun kindsdeel.

Constanza Breukhoven wilde zelfs haar naam laten veranderen, omdat zij niets meer met haar vader te maken wilde hebben. Nu zou zij, samen met haar broertje Marvin, tóch laten onderzoeken of zij recht heeft op een deel van de erfenis.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen