×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Straatverbod voor stalker Jennifer Lopez

5.01.2017 -

Een man die Jennifer Lopez al langer lastigvalt, moet bijna honderd meter van de zangeres en haar familie wegblijven. Dat heeft een rechtbank in Los Angeles woensdag bepaald.


Jennifer stapte zelf naar de rechter om de maatregel aan te vragen. In de papieren, die in handen zijn van TMZ, geeft ze aan dat Timothy McLanahan haar al eens van Los Angeles naar Las Vegas volgde, ongewenste bloemen en post stuurden en haar privéterrein betrad. De man zou al eens zijn opgepakt toen hij opeens voor de deur stond bij J.Lo. De zangeres zou vrezen voor haar eigen veiligheid en die van haar kinderen, de achtjarige Max en Emme.

De bodyguard van Jennifer beweert in de documenten dat McLanahan geen vaste verblijfplaats heeft en eerder is opgepakt voor bedreiging en wapenovertredingen. Het straatverbod dat hij kreeg opgelegd is tijdelijk, de termijn is niet bekend.