×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Straatverbod voor inbreker bij Taylor Swift

23.04.2018 -

De inbreker die afgelopen vrijdag het huis van Taylor Swift in de wijk SoHo in Manhattan binnendrong, heeft van de rechter in New York een straatverbod gekregen. Hij mag nooit meer in de buurt van de woning komen, meldt New York Daily News.


Het was al de tweede keer dat Roger Alvarado had ingebroken in het huis van de artiest. Volgens justitie had hij vrijdag een ladder gebruikt om zich toegang te verschaffen tot het leegstaande huis. Hij nam er een douche en sliep zijn roes uit op de bank. Hij werd wakker gemaakt door de politie en beveiligingsmedewerkers van Swift. Hij werd aangeklaagd voor stalken en inbraak.

Alvarado was ook al op 13 februari gearresteerd voor het gooien van een schop door de voordeur van de popster. Hij kwam niet opdragen voor de hoorzitting op 27 maart. 'Uit zijn gedrag blijkt geen respect voor de uitspraak van de rechtbank en het rechtssysteem', zei de aanklager in een snelrechtzitting.