×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Stevie Wonder bezoekt Aretha Franklin

Stevie Wonder bezoekt Aretha Franklin
14.08.2018 -

Aretha Franklin, die thuis in Detroit op haar sterfbed ligt, heeft dinsdag bezoek gekregen van een aantal mensen die haar een warm hart toedragen. Zo kwam Stevie Wonder bij de Queen of Soul langs om haar een laatste groet te brengen. Later op de dag kwamen ook Franklin's ex-man Glynn Turman en burgerrechtenactivist en dominee Jesse Jackson langs.


'Aretha Franklin is de matriarch van de familie sinds al haar broers en zussen zijn overleden,' aldus de woordvoerder van Aretha. 'De liefde die ze heeft voor haar familie is boven alle verdenking verheven en bleek uit de warme glimlach die ze twee weken geleden met haar neef kon delen tijdens zijn zeer korte bezoek. Ze is ernstig ziek en wordt omringd door familieleden die de liefde en steun die ze hebben ontvangen zeer waarderen.'

De 76-jarige Franklin lijkt de strijd, die ze sinds 2010 voert tegen kanker, te hebben verloren. Veel fans en collega's hebben geschokt gereageerd op het nieuws dat het slecht gaat met Aretha.