Steven Seagal als gouverneur?

Steven Seagal is kennelijk toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom overweegt hij zich kandidaat te stellen voor het gouverneurschap van de staat Arizona. Dat vertelt hij in een interview met ABC15.

Op de vraag wat hij denkt dat het grootste probleem is van Amerika antwoordt hij: "Geloof het of niet, maar ik denk dat dat de open grenzen zijn. Ik denk niet dat islamitische terroristen het grootste probleem zijn in Amerika, veel mensen zeggen dat. Maar dat geloof ik echt niet", aldus de actieheld. Seagal denkt dat door deze open grenzen 'iedere vorm van terrorisme' het land binnen kan komen. "Ik vind dat we echt meer aandacht moeten vestigen op de grenzen."

Vervolgens haalt de acteur voormalig president Ronald Reagan aan. "Hij zei al eens: 'Als je geen beveiliging aan je grenzen hebt, dan heb je geen land'." Steven vertelt in het interview ook dat hij geen voorstander is van een generaal pardon voor de mensen die het Amerikaanse burgerschap hebben aangevraagd. Hij vindt dat de achtergrond van deze mensen eerst moet worden gecheckt.

Waar mensen vandaan komen, interesseert de 61-jarige Steven overigens niks. Hij vindt gewoon dat de 'bad guys' moeten worden opgepakt. "Het maakt niet uit of je uit Mexico, Ierland, Frankrijk, Duitsland of China komt."