Sterrenkindjes op komst

De spraakmakende foto's in Weekend van Sabia Engizek die een zwangerschapskliniek in Hamburg uitloopt deden veel stof opwaaien. De voetbalvrouw blijkt al elf weken zwanger te zijn! Geen scheiding maar een liefdesbaby dus met Rafael van der Vaart. Sabia is in goed gezelschap, er zijn behoorlijk wat BN'ers die een kindje verwachten de komende maanden.

Yolanthe Sneijder-Cabau
Nog zo’n drie maanden en dan mogen Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder hun eerste kindje samen in de armen sluiten. De zwangerschap verloopt voorspoedig en Yolanthe heeft geen last van zwangerschapskwaaltjes. ‘Mijn billen, benen en borsten zijn wat voller, maar ik heb nog steeds een taille, maar mijn armen zijn gelukkig niet veel dikker geworden en in mijn gezicht is er gelukkig weinig veranderd’, schrijft de voetbalvrouw in haar wekelijkse column in Grazia. In de nieuwe Weekend zijn deze week prachtige foto's te zien van een hoogzwangere Yolanthe op haar huwelijksfeest op Ibiza.

 

Trijntje Oosterhuis
Trijntje Oosterhuis showde onlangs haar babybuik op vakantie in Italië. Op de foto zie je Trijntje de trappen van de kathedraal van Ancona aflopen, terwijl ze haar hand op haar buik houdt. De zangeres verwacht samen met haar vriend Alvin Lewis in december het kindje.
Tijdens het Eurovisie Songfestival, in mei, had de artieste al het vermoeden zwanger te zijn. Terug uit Wenen maakte ze het blijde nieuws openbaar. Trijntje en Alvin willen niet van tevoren het geslacht van de baby weten. ‘We gaan ons helemaal laten verrassen’, laat het stel weten.

 

Monique Smit
Voor Monique Smit is het aftellen geblazen. De Volendamse kan ieder moment bevallen van haar eerste kindje. De zangeres-presentatrice ziet erg op tegen de bevalling. ‘Ze vindt het allemaal wel eng,' verklapte haar vriend Martijn Molleman onlangs nog aan Weekend. Monique heeft er vooral moeite mee dat iedereen een mening heeft over de bevalling. ‘Ik stel mezelf maar gerust met het idee dat iedereen het kan. Eruit is eruit toch?' aldus de blondine.
 

 

Bracha van Doesburgh
Niet één maar twee baby’s voor Bracha van Doesburg. De actrice verwacht samen met haar man Daan Schuurmans een tweeling. In 2013, op Daans verjaardag, kreeg het koppel hun eerste kind, dochter Sophia.
Wanneer Bracha precies is uitgerekend is onbekend, maar volgens Daan is zijn vrouw allang over het kritieke punt heen.  

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen