×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sterren zingen bij beroemdste kerstboom

5.12.2013 -

Leona Lewis, Kelly Clarkson, Mary J. Blige en Jewel traden woensdagavond op terwijl de lichtjes van de beroemde kerstboom bij het Rochefeller Center in New York werden aangestoken. De sterren zongen kerstliedjes tijdens het evenement dat werd geleid door burgemeester Michael Bloomberg.


"Het was zo leuk daar op te treden", twitterde Leona Lewis na afloop. Ook Kelly Clarkson was enthousiast op Twitter: "Het is alweer kerst, mensen."

Met ruim 50.000 lampjes is de grote kerstboom wereldwijd beroemd en het aansteken is sinds 1933 jaarlijks een drukbezocht spektakel. De boom van 23 meter hoog blijft nog tot 7 januari staan en wordt tot die tijd door naar verwachting 175.000 mensen bezocht.