×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sterren woedend over schietpartij in El Paso

Sterren woedend over schietpartij in El Paso
4.08.2019 -

Veel Hollywoodsterren, waaronder bijvorbeeld Julianne Moore, hebben met afschuw gereageerd op het bloedbad in de Texaanse stad El Paso. Een 21-jarige man schoot daar in een filiaal van de supermarkt Walmart 20 mensen dood. 26 mensen raakten gewond. De verdachte kondigde zijn aanval in een manifest aan. Hierin beklaagt hij zich over de groeiende invloed van Hispanics.


Julianne Moore riep op Twitter op tot het veranderen van de wapenwet. ‘Dit is een volksgezondheidscrisis. Houd je parlementsleden verantwoordelijk.’

Zanger Khalid noemde het ‘eng’ en liet weten te bidden voor iedereen in de Texaanse stad.

Alyssa Milano roept Walmart ondertussen op ‘echt leiderschap’ te tonen en te stoppen met de verkoop van wapens in de supermarkt.

Ook Star Trek-icoon George Takei is boos: ‘Walmart is geschokt. Weet je wat? Doe eens meer. Toon verantwoordelijkheid en leiderschap. Stop landelijk met de verkoop van wapens en munitie in jullie winkels.’