Sterren rouwen om James Gandolfini

Verschillende BN'ers laten via Twitter weten geschokt te zijn door het overlijden van James Gandolfini. Zo schrijft Froukje de Both: "James Gandolfini overleden. Schrik ik van. Briljant acteur en veel te jong om te sterven. Zo genoten van the Sopranos."

Robert de Hoog noemt James Gandolfini een 'held en inspirator'. Thomas Acda reageert verslagen. "Overleden op vakantie. Stond ie natuurlijk te bbq-en met een sigaar in zijn mond. Verdomme Tony! Sterven als karakter, niet in t echt", twittert hij.

Hollywoodsterren reageren ook massaal op het nieuws. Susan Sarandon, zijn tegenspeelster in de film Romance & Cigarettes uit 2005, twittert: "Een van de liefste, grappigste en grootmoedigste acteurs waar ik ooit mee heb gewerkt. Ik bid voor zijn familie." De 51-jarige acteur, vooral bekend van zijn rol als Tony Soprano in de tv-serie The Sopranos, overleed woensdag aan een acute hartstilstand terwijl hij op vakantie was in Italië. Hij had twee kinderen: een zoon met zijn ex-vrouw en een dochtertje met zijn huidige vrouw, voormalig model Deborah Lin.