×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sterren kapot van dood Hoffman

2.02.2014 -

Op Twitter regent het reacties op het overlijden van acteur Philip Seymour Hoffman. Zo schrijft zanger/acteur Justin Timberlake dat hij 'kapot' is van het nieuws. "Wat een vreselijk getalenteerde acteur."


Burgemeester Bill de Blasio van New York schrijft op Twitter dat hij bedroefd is over Hoffmans 'tragische en voortijdige overlijden'. "Vandaag rouwt New York om het verlies van een van de groten van het podium en het witte scherm."

"Ik hoop dat iemand mij vertelt dat het een hoax is", aldus Whoopi Goldberg, die Hoffman een 'echt grootse acteur' noemt. Ellen DeGeneres noemt het nieuws schokkend en omschrijft de acteur als 'een briljante, getalenteerde man'. Russell Brand verwijst in zijn tweet naar de vermoedelijke doodsoorzaak, een overdosis drugs: "Verslaving is dodelijk."

Ook onder anderen Lena Dunham, Chelsea Clinton, Jim Carrey, Zach Braff, Cher, Steve Martin, Elijah Wood en Mia Farrow lieten op Twitter weten geschokt te zijn door het overlijden van de acteur. Bekende Nederlanders reageerden eveneens. "Wat een schok, wat een gemis, wat een fantastische acteur", aldus Victor Reinier. "Verdrietig en zonde", schrijft Georgina Verbaan.

Femke Halsema verwijst naar de film The Master, waarin Hoffman te zien was: "The master is dead. How sad." Tanja Jess noemt het nieuws 'ongelofelijk'. "Eén vd allerbesten." Martijn Krabbé laat weten het 'heel erg triest' te vinden.