×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ster Bill Cosby op Hollywood Boulevard beklad

28.09.2018 -

De ster van acteur Bill Cosby op Hollywood Boulevard in Los Angeles is weer beklad. Op het monument schreven onbekenden met graffiti ‘verkrachter’ en ‘#MeToo’.


Het is niet de eerste keer dat de ster van Cosby door vandalen onder handen is genomen. De Kamer van Koophandel van Los Angeles, die de sterrenboulevard onderhoudt, liet eerder weten de ster niet te gaan verwijderen.

De 81-jarige Cosby werd deze week na jarenlang procederen veroordeeld tot minimaal drie jaar cel vanwege het drogeren en verkrachten van een vrouw. Er zijn veel meer vrouwen die de acteur hebben aangeklaagd, maar veel zaken zijn of verjaard of niet te bewijzen.

De acteur moest de afgelopen jaren al talloze onderscheidingen teruggeven toen steeds meer vrouwen naar buiten kwamen met verhalen over zijn seksuele wangedrag.