×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Star Trek-acteur omgekomen bij auto-ongeluk

19.06.2016 -

Anton Yelchin, die onder andere rollen vertolkte in Star Trek en Alpha Dog, is zondag overleden. Yelchin kwam om bij een ongeval.


Volgens TMZ werd de 27-jarige acteur door zijn eigen auto aangereden. Vrienden van Yelchin, die hem gingen zoeken toen hij niet bij een afspraak was komen opdagen, troffen hem aan tussen zijn auto en een bakstenen brievenbus. Bronnen bij de politie lieten aan TMZ weten dat de motor van het voertuig draaide toen Yelchin werd gevonden. De oprijlaan waar het ongeluk gebeurde is vrij steil.

Aan USA Today laat zijn agent weten dat hij 'omgekomen is bij een noodlottig verkeersongeval'. Verdere details werden niet bekendgemaakt.