×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Stalker Kendall Jenner naar Canada teruggestuurd

Stalker Kendall Jenner naar Canada teruggestuurd
12.06.2019 -

John Ford, de man die twee keer is opgepakt nadat hij het huis van Kendall Jenner binnenging, is door de Amerikaanse immigratiedienst op het vliegtuig gezet naar zijn thuisland Canada.


‘Het verwijderen van potentieel gevaarlijke buitenlanders, die onrechtmatig in ons land verkeren, is de hoogste prioriteit voor de immigratiedienst. Met name personen die de veiligheid van Amerikanen in gevaar brengen. Deze actie beschermt de familie Kardashian-Jenner en eventuele toekomstige slachtoffers van de heer John Ford,’ aldus Corey A. Price, de directeur van de betreffende immigratiedienst.

Ford werd in Houston op het vliegtuig naar Ontario in Canada gezet.

De ‘KarJenners’ zijn opgelucht en dankbaar voor de hen geboden hulp. ‘We waarderen het harde werk van de politie van Los Angeles zeer, evenals het werk van de immigratiedienst. Dankzij hun inspanningen is deze man aangehouden. Zijn daden zijn niet alleen van grote invloed geweest op Kendall, maar op de hele familie. Wij vreesden allen voor onze veiligheid. Nu de dader is opgepakt en uitgezet, keert de rust langzaam terug in onze levens.’