×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Staande ovatie voor Jeroen Pauw

Staande ovatie voor Jeroen Pauw
21.12.2019 -

Het zit erop voor Jeroen Pauw. De presentator heeft vrijdagavond na vijf jaar afscheid genomen van zijn talkshow. Aan het begin van de aflevering kreeg hij dan ook een staande ovatie van het publiek.


Jeroen Pauw, die het droog hield, bedankte zijn kijkers. ‘Ik vond het zeer eervol om het al die jaren met veel plezier te hebben mogen doen.’

De presentator werd aan het einde van de uitzending als verrassing uitgezwaaid met door de gasten gekozen favoriete fragmenten. Iets waar hij zichtbaar een beetje ongemakkelijk van werd.

De late avond op NPO 1 wordt vanaf 6 januari gevuld door vijf presentatieduo’s. Wel blijft Pauw als producent bij de nieuwe talkshow Op1 betrokken. Op termijn zal de presentator zelf ook deel uitmaken van een duo.

Pauw gaat volgend jaar ook andere tv-programma’s maken voor de NPO. Hij neemt zijn talkshowtafel mee het land in voor verdiepende gesprekken in gevangenissen, ziekenhuizen of verpleeghuizen.