×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Spice Girls overwegen losse concerten

12.02.2018 -

Er komt dan wel geen tournee door de Verenigde Staten en Groot-Brittannië; toch hebben de Spice Girls het idee van een reünie-optreden niet helemaal laten varen. Volgens The Sun denken de vrouwen nu na over een idee voor een aantal op zichzelf staande concerten.


Nadat de Spice Girls begin deze maand opeens weer bij elkaar waren gekomen, werd niet veel later bekend dat er een Engelse en een Amerikaanse tournee in de pijplijn zat. Afgelopen zaterdag maakte Victoria Beckham echter een eind aan alle voorpret door te stellen dat de groep niet gaat toeren. Maar, voegde ze eraan toe, de meiden dachten wel na over andere manieren om samen iets te doen.

Volgens bronnen die The Sun aanhaalt, denkt het management onder aanvoering van manager Simon Fuller nu aan een aantal concerten, verdeeld over een paar grote wereldsteden. Dat zou beter passen bij de huidige levenssituatie van de Spice Girls.