×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Spice Girls komen mogelijk weer bij elkaar!

Spice Girls komen mogelijk weer bij elkaar!
1.11.2018 -

Als de voortekenen niet bedriegen, komen de Spice Girls in de talkshow van Jonathan Ross voor het eerst sinds jaren in het openbaar bij elkaar. De website Digital Spy heeft de lijst met gasten van de Jonathan Ross Show van 10 november in handen gekregen met daarop vier van de vijf Spice Girls.


Emma Bunton, Mel B, Mel C en Geri Horner zullen bij Jonathan aanschuiven. Alleen Victoria Beckham ontbreekt.

In februari van dit jaar kwamen de vijf bij elkaar en dat werd op social media breed uitgemeten. Victoria was toen wel bij die reünie.

De Spice Girls was een van de meest succesvolle groepen uit de jaren negentig. In 2007 was er al eens een reünie en tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen trad de meidengroep in 2012 nog een keertje op.