×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Speciale Heel Holland Bakt-taart voor André van Duin

26.10.2016 -

André van Duin nam dit jaar de honneurs waar bij Heel Holland Bakt als presentator, omdat Martine Bijl nog niet helemaal hersteld is. Omroep MAX was zo tevreden over hem, dat de grappenmaker een speciale taart krijgt nu het seizoen voorbij is.


Jan Slagter deelt een foto van de creatie op Instagram. 'Taart voor André van Duin voor zijn geweldige presentatie van Heel Holland Bakt en Smaakt naar Meer.'

Het is door de taart wel duidelijk waar André gek op is: bitterballen. De taart-André zit bovenop de taart met een schaaltje bitterballen op schoot. Hij heeft een klokje om zijn nek, omdat hij in het programma de tijd bij moest houden. Ook hebben ze een dweil op zijn schoot gelegd, omdat André gedurende dit regenachtige seizoen regelmatig de druppels uit de tent moest dweilen.