×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Speciaal cadeau voor jarige Willeke Alberti: zoon Johnny de Mol!

3.02.2017 -

Willeke Alberti blaast vandaag 72 kaarsjes uit. Zo'n bijzondere dag vraagt natuurlijk om verwennerijen en cadeautjes. Vandaag krijgt de zangeres een wel heel bijzonder cadeautje, namelijk haar eigen zoon Johnny de Mol.


'Gefeliciteerd mama', schrijft de trotse zoon bij een kiekje van hemzelf ingepakt in een cadeautje. Toen Johnny drie weken geleden zelf jarig was, bedankte hij zijn moeder uitgebreid voor het mooie leven dat hij heeft. 

Johnny is het tweede kind van Willeke Alberti. Uit haar eerste huwelijk met Joop Oonk werd dochter Daniëlle geboren. Met John de Mol kreeg ze zoon Johnny. Kaj Lerby is de tweede zoon van de zangeres en die kreeg ze met toenmalig echtgenoot Søren Lerby. 

 

Happy Birthday Mama!! #foreverinmyheart #vierhetleven #spreadlove #present

Een foto die is geplaatst door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

 

Great job Mom, well done! 38 yrs of joy and love, thank you!! #birthday #greatful #cake #happy #thankful

Een foto die is geplaatst door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op