×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Spannende dag voor Glennis

21.06.2017 -

De spanning stijgt voor Glennis Grace. Maandenlang keek de zangeres uit naar haar optreden in Amerika, en vanavond is het eindelijk zover. Dan zal zij een optreden geven in een Italiaans restaurant in Los Angeles.


In restaurant Vitello's zal Glennis Grace vanavond de sterren van de hemel zingen. De eigenaar van de eetgelegenheid vindt het leuk om buitenlandse zangers en zangeressen een kans te geven zich te presenteren aan het Amerikaanse pubiek.

Nadat Glennis enkele maanden geleden haar versie van Whitney Houston's nummer Run To You op YouTube had gezet, ging het filmpje de hele wereld over. Ook de eigenaar van het restaurant in Los Angeles zag het, en hij nodigde de Amsterdamse zangers uit om boven het restaurant in zijn zaaltje te komen zingen. Glennis vertrok eerder deze week naar Los Angeles, en vanavond komt haar grote droom, zingen in Amerika, eindelijk uit..