Spannend avontuur Antonio en Nederlandse vriendin

Antonio Banderas en zijn Nederlandse vriendin Nicole Kimpel hebben afgelopen weekend een spannende bergwandeling gemaakt. Het tweetal trok door El Caminito del Rey, een bekende Spaanse kloof in de provincie Málaga.

Het bekende wandelpad, dat 3 kilometer lang langs een steile rotswand loopt en 100 meter boven een rivier balanceert, is al sinds 1992 gesloten, omdat het vervallen en gevaarlijk is. Antonio en Nicole verkenden de kloof dan ook via veiligere wegen.

De 54-jarige Antonio gaf twee weken geleden officieel toe dat hij aan het daten is met de 34-jarige beleggingsadviseuse Nicole. Tegenover het Spaanse The Olive Press zei hij dat ze zich 'in het proces bevinden van elkaar leren kennen'. De twee werden overigens al in mei tijdens het filmfestival van Cannes voor het eerst samen gezien.

Banderas ligt momenteel nog steeds in scheiding met actrice Melanie Griffith, met wie hij 18 jaar getrouwd was en een 17-jarige dochter heeft. Het stel kondigde op 6 juni aan als vrienden uit elkaar te gaan.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen