×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Spannend avontuur Antonio en Nederlandse vriendin

22.12.2014 -

Antonio Banderas en zijn Nederlandse vriendin Nicole Kimpel hebben afgelopen weekend een spannende bergwandeling gemaakt. Het tweetal trok door El Caminito del Rey, een bekende Spaanse kloof in de provincie Málaga.


Het bekende wandelpad, dat 3 kilometer lang langs een steile rotswand loopt en 100 meter boven een rivier balanceert, is al sinds 1992 gesloten, omdat het vervallen en gevaarlijk is. Antonio en Nicole verkenden de kloof dan ook via veiligere wegen.

De 54-jarige Antonio gaf twee weken geleden officieel toe dat hij aan het daten is met de 34-jarige beleggingsadviseuse Nicole. Tegenover het Spaanse The Olive Press zei hij dat ze zich 'in het proces bevinden van elkaar leren kennen'. De twee werden overigens al in mei tijdens het filmfestival van Cannes voor het eerst samen gezien.

Banderas ligt momenteel nog steeds in scheiding met actrice Melanie Griffith, met wie hij 18 jaar getrouwd was en een 17-jarige dochter heeft. Het stel kondigde op 6 juni aan als vrienden uit elkaar te gaan.