×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sophie Hilbrand hoopt op leven lang met Waldemar

Sophie Hilbrand hoopt op leven lang met Waldemar
20.12.2018 -

Sophie Hilbrand gelooft in eeuwig samenblijven, maar denkt ook dat het soms niet de bedoeling is. 'In relaties wordt te veel gedoogd', aldus de presentatrice.


De eerste aflevering van Hilbrands nieuwe programma Liefde is… is donderdagavond op televisie te zien. De show schetst een tijdsbeeld van liefdesrelaties anno nu. Zelf verloofde Hilbrand zich vorig jaar met acteur Waldemar Torenstra, zo liet ze deze week weten. 'Ik vind het een leuk streven om een heel leven lang samen te zijn. Wij hopen het allebei heel erg en verheugen ons daar enorm op', aldus Sophie in het AD. 

Volgens Sophie kun je een stukgelopen huwelijk, zoals een van de kandidaten in haar programma overkwam, voor zijn door intensiever met elkaar bezig te zijn en meer prioriteit te geven aan de relatie. Hoewel het acteurskoppel druk is, lukt ze dit wel. ''Wal' deed de nieuwe Baantjer-serie en zag een beetje grijs van al die nachtopnames, voor de zoveelste keer in een gracht vallen en weer vroeg opstaan. Juist omdat het zo pittig is, zijn we veel met elkaar bezig. Snap je?’

Liefde Is… wordt vanaf donderdag om 22.20 uur uitgezonden op NPO 1.