Sophie Hilbrand gaat Linda de Mol niet achterna

BNN-presentatrice beviel in september van dochtertje Robin. Inmiddels is ze weer aan het werk en dat valt haar even zwaar als het begin van haar zwangerschapsverlof.

De 34-jarige vond het maar niets toen ze moeststoppen met werken. “Ik voelde me nutteloos. Ik moest eraan wennen dat ik niethoefde te werken, terwijl mijn vrienden gewoon aan het werk waren.”

“Toen Robin er eenmaal was, ging de knop om.Ik vond het wel lekker om niets te hoeven en voor m’n dochtertje te zorgen.”

Sophie moest wel weer even inkomen toen zeweer aan het werk moest. Voor haar eerste klus moest ze aan tafel schuiven bijMatthijs van Nieuwkerk in ‘De Wereld Draait Door’. “Ik was zenuwachtig,”vertelt de kersverse moeder in Metro. “Alsof ik mijn veilige coconnetje hadverlaten. Ik was het tempo een beetje kwijt, begreep de vragen van Matthijsniet en dacht: ‘Man, praat niet zo snel’.”

Toch vindt ze het leuk om weer aan het werk tezijn. Ondanks haar leeftijd zal Sophie BNN nietsnel verlaten. “Mijn gevoel is dan dat ik naar de commerciëlen moet om groteshows te presenteren in mooie jurken. Ik zie mezelf Linda en Wendy nietachternagaan.”