Sonja Bakker officieel gescheiden

De scheiding tussen dieetgoeroe Sonja Bakker en haar (ex-) man Koen Lenting is officieel. Maandagavond maakte zij bekend de scheidingspapieren die middag getekend te hebben.

Sonja vertelt ook in het showbizzprogramma waar zij te gast was, dat er écht niks is tussen haar en Rik Felderhof. De twee worden regelmatig samen gesignaleerd en gingen ook samen op vakantie. Sonja zegt gewoon blij te zijn een goede vriend in Rik gevonden te hebben. ’We hebben het heel leuk en het klikt leuk. Ik ben heel dankbaar dat ik een goede vriend gekregen heb. Maar er is verder niks tussen ons,’ verklaart Sonja.

Dat het huwelijk tussen haar en Koen is stukgelopen, komt volgens Sonja doordat zij en Koen een ander verwachtingspatroon van de toekomst kregen. ’Ik werd het product Sonja, maar ik ben ook een vrouw. Het werkte gewoon niet meer tussen ons,’ vertelt zij.

Hoewel Sonja had besloten voor zichzelf te kiezen en de dieetboekjes even te laten voor wat het was, begint het bij haar toch weer te kriebelen. ’Ik kan gewoon niet stil zitten,’ lacht zij, ’Ik wil voorzichtig weer beginnen met Sonja online en ik ben bezig met de Avonturen Mamma, een boekje dat ik schrijf voor kinderen. Verder laat ik het maar gewoon gebeuren. Ik moet in de toekomst alleen beter mijn grenzen aangeven.’