×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Songfestivalwinnaar Salvador Sobral trouwt Belgische

Songfestivalwinnaar Salvador Sobral trouwt Belgische
3.01.2019 -

Eurovisiesongfestivalwinnaar Salvador Sobral is een dag na zijn 29e verjaardag in het huwelijksbootje gestapt. Sobral, die in 2017 het Eurovisiesongfestival won voor Portugal, gaf zaterdag zijn jawoord aan de Belgische actrice Jenna Thiam.


Volgens Portugese media trouwden de twee tijdens een intieme ceremonie in Lissabon. De huwelijksvoltrekking zou tweetalig zijn geweest, zodat zowel Sobrals Portugese familie als Thiams Franstalige familie alle konden volgen.

Salvador en Jenna zijn al jaren samen. Tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival in Kiev was Jenna, die in Parijs woont, er om haar vriend te steunen. Sobral won in Oekraïne met het gevoelige nummer Amar Pelos Dios (Liefde voor ons twee), geschreven en gecomponeerd door zijn zus Luísa.

Zij nam in Kiev een groot deel van de repetities voor haar rekening, vanwege Salvadors gezondheidsproblemen. In december 2017 onderging hij een harttransplantatie, waarna hij lange tijd moest revalideren.