Placeholder

Sofia Vergara oefent voor huwelijk

Sofía Vergara trouwt pas zondag met Joe Manganiello, maar hulde zich zaterdag al in het wit voor een feestje. Aan de vooravond van hun bruiloft gaven Sofía en Joe een pre-party. Sofía en haar zoon Manolo deelden aardig wat kiekjes via Instagram.

De avond ging van start met met een diner. Op foto’s van Vergara is te zien dat de tafels waren versierd met rode rozen en kaarsen. Na het eten verruilde de 43-jarige actrice haar strakke witte jurk voor een zwieriger exemplaar en was het tijd voor een groot feest.

Niet alleen ’s avonds hulde Sofía zich in het wit, ook overdag koos de bruid voor die kleur. Met familie en vrienden genoot de Modern Family-actrice aan de rand van het zwembad van verschillende hapjes en drankjes. Sofía koos voor een witte bikini waar ze een witte, kanten jurk overheen droeg. “Ze straalde en zag er prachtig uit”, vertelde een ooggetuige aan Us Weekly.

Vergara belooft zondag eeuwige trouw aan de 38-jarige Manganiello, die vorig jaar kerst op zijn knieën ging. De twee kenden elkaar toen een halfjaar.