Sofia Vergara geeft komend weekend haar jawoord

Sofia Vergara en Joe Mangiello geven elkaar komend weekend het jawoord. Donderdag nodigden de twee hun naasten vast uit voor een cocktailfeestje op het strand van Palm Beach als startsein van hun feestweekend

Dat meldt E! News. Een bron verklapt tegenover E! dat er vooral familieleden bij het feestje waren. Vrienden van het stel worden in het weekend pas verwacht op het huwelijksfeest.

De website schrijft dat er niet veel details bekend zijn over het huwelijk van de Modern Family-ster en de Magic Mike-acteur. Wat wel zeker is, is dat het een groot feest gaat worden. In totaal zouden de twee zo'n honderd hotelkamers hebben geboekt voor hun gasten. Net als zo'n vijftig huizen langs de kust van Palm Beach. Verwacht wordt dat de gasten bij aankomst hun telefoon moeten inleveren zodat er geen foto's van het feestje worden gedeeld.

Onvergetelijk

Sofia vertelde onlangs in een interview dat ze het belangrijk vindt dat haar huwelijk ook voor haar gasten een onvergetelijke dag wordt. "Het gaat om het creëren van herinneringen waar je met een goed gevoel aan terugdenkt. Dat vind ik heel belangrijk."

Sofia en Joe leerden elkaar in juli 2014 kennen, in december vroeg de acteur Sofia ten huwelijk.