×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Snoop Dogg maakt een opmerkelijke carrièremove

14.08.2018 -

Snoop Dogg maakt een opmerkelijke carrièremove: hij wordt musicalster. De rapper trekt in oktober de theaters in om een op hem geïnspireerd stuk op het toneel ten toon te spreiden. De musical, getiteld The Redemption Of A Dogg, zal ondersteund worden door zijn muziek.


Snoop werkt samen met de bekende regisseur Je’Caryous Johnson en heeft Tamar Braxton als tegenspeelster. De 'Snoopsical' vertelt het verhaal van een man die strijdt met verschillende elementen in zijn leven. Aan de ene kant is hij een familieman en aan de andere kant geniet hij van beroemdheid en geld. Volgens de rapper wordt het 'urban theater zoals nog nooit eerder vertoond is'.

De aankomende musicalster maakt een korte tour aan de Amerikaanse oostkust en start op 5 oktober in Houston.