×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Snoop Dogg legt kookkunsten vast in boek

23.08.2018 -

Over een paar weken deelt Snoop Dogg zijn favoriete recepten met de wereld. De rapper heeft een kookboek geschreven, From Crook To Cook, dat eind oktober in de Amerikaanse winkelschappen ligt.


'Ik breng de kookboekenwereld tot een hoger niveau met een verzameling van mijn favoriete recepten', liet Snoop weten aan diverse Amerikaanse media. Met hulp van de rappende keukenprins kunnen zijn fans straks onder meer macaroni met kaas, wafels en spareribs bereiden. Ook legt Snoop uit hoe je de perfecte 'gin and juice' maakt, een knipoog naar zijn grote hit uit 1993.

Dat Snoop zijn weg kent in de keuken, is geen geheim meer. De rapper ontpopte zich tien jaar geleden tot sidekick van Martha Stewart. Zij vertelde in oktober dat ze voorlopig nog geen genoeg heeft van de samenwerking. 'Comedians hebben sidekicks en bands omdat die hen in staat stellen vrijer te zijn. Snoop geeft me vrijheid.'