×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Snollebollekes-frontman Rob Kemps schrijft boek

Snollebollekes-frontman Rob Kemps schrijft boek
16.02.2020 -

Met een eigen festival, uitverkochte GelreDomes en miljoenen streams hebben Snollebollekes aan ervaringen geen gebrek. Frontman Rob Kemps vult er dan ook zijn eerste boek mee, kondigde hij zondag aan op Instagram.


De pennenvrucht van de Brabander heet Randverschijnselen en komt begin volgende maand uit. Naast het wel en wee van de feestact, laat Rob de lezers ook een andere kant van zichzelf zien. ‘Mijn liefde voor Jacques Brel en Eddy Wally, mijn tijd in Parijs en mijn werk als gids op het kerkhof Père Lachaise,’ somt hij op.

Volgens de cabaretier is het boek geen biografie, maar is het wel ‘biografisch getint’. ‘Een openhartig boek over mijn passies.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

JAAAA! ik mag het eindelijk bekend maken! begin maart verschijnt mijn eerste boek “RANDVERSCHIJNSELEN” bij Positon Uitgevers 📚 een boek over het wel en wee als Snollebollekes maar ook een andere kant van mezelf mijn liefde voor Jacques Brel en Eddy Wally , mijn tijd in Parijs en mijn werk als gids op het kerkhof Père Lachaise geen biografie maar het is wel biografisch getint een openhartig boek over mijn passies met backstage foto’s van @florisvanbergen tag iemand die dit boek moet lezen! uit alle comments verloot ik in de eerste week van maart 2 gesigneerde exemplaren 🖊 #randverschijnselen #boekenweek #parijs #perelachaise #snollebollekes #eddywally #jacquesbrel #paperback

Een bericht gedeeld door Rob Kemps (@robkemps13) op