×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Snelheidsduivel

9.01.2015 -

Louis Talpe mag voorlopig niet met zijn auto op stap. Een rechter in Brugge heeft vrijdag besloten dat de Vlaamse acteur een boete van 900 euro moet betalen en 45 dagen niet mag rijden na een flinke snelheidsovertreding vorig jaar, zo schrijft Het Nieuwsblad.


Talpe zou in februari bij de plaats Damme zijn geflitst terwijl hij 145 kilometer per uur reed waar 90 was toegestaan. Louis was vrijdag zelf niet aanwezig tijdens de zitting, de acteur had zijn advocaat gestuurd. Hij vertelde dat Louis op het moment van de overtreding haast had omdat hij voor opnames naar Aspe moest. Hier had de rechter geen boodschap aan, aldus het Nieuwsblad.

In september besloot de rechter ook al dat Talpe een tijdje zijn rijbewijs moest inleveren. Louis was toen geflitst terwijl hij 's nachts 175 kilometer per uur op de snelweg reed. Louis kreeg toen ook een boete van 240 euro.