Sonja Bakker

Smullen maar! Sonja Bakker komt met nieuwe overheerlijke Italiaanse gerechten

Goed nieuws voor een ieder die dol is op Italiaans eten, maar ook graag wat kilo's kwijt wil raken! Sonja Bakker komt met deel 2 van Bella Italia.

Wie houdt er niet van de heerlijke Italiaanse keuken? Maar: al dat lekkers kan ook zorgen voor extra kilo’s op de weegschaal. Na het succes van Bella Italia komt Sonja Bakker nu met deel twee. Een boek vol inspirerende recepten en makkelijke weekmenu’s waarbij je gegarandeerd de kilo’s ziet verdwijnen. Bella Italia 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar!

Nog een aantal boekentips van de redactie:

De mooiste tijd van ons leven – Claire Lombardo
Wanneer Marilyn Connolly en David Sorenson verliefd worden in de jaren zeventig, hebben ze nog geen idee van wat hun te wachten staat. Nu, bijna veertig jaar later met vier totaal verschillende volwassen dochters en dito levens is dat niet anders. Een geheim tussen twee zussen gooit het leven van alle gezinsleden volledig om.


De mooiste tijd van ons leven Claire Lombardo

€24,99    Bestel hier

Sneeuwexpress – Suzanne Vermeer
Zakelijk gaat het Anna van Laarhoven voor de wind. Als directrice van imagobureau Up-Grade! rekent ze voornamelijk BN’ers tot haar clientèle. In haar privéleven gaat het er wat minder rooskleurig aan toe. Ze vermoedt dat haar man Julian een affaire heeft, haar zoon Dennis is door de politie opgepakt vanwege een poging tot inbraak en haar dochter is een dwarse puber met wie geen land te bezeilen is. Tijd dus voor wat family time. Anna boekt een skivakantie naar het Oostenrijkse Kirchberg. Wanneer Anna een paar dagen na haar man en kinderen bij hun chalet arriveert, is het hele huis overhoopgehaald. Haar gezin is spoorloos. Op tafel ligt een briefje: Anna, geen politie, als je je man en kinderen levend wilt terugzien.


Sneeuwexpress Suzanne Vermeer

€15,99    Bestel hier

De onschuldigen – John Grisham
Meer dan twintig jaar geleden werd in Seabrook, Florida de jonge advocaat Keith Russo in koelen bloede neergeschoten. De moordenaar liet geen spoor achter, er waren geen getuigen en geen duidelijke verdachten. Om de zaak toch op te lossen, schoof de politie de moord in de schoenen van Quincy Miller – een jonge zwarte man die ooit cliënt was van het slachtoffer. Bewijs werd vervalst, een veroordeling volgde spoedig en Miller verdween achter de tralies. Voor de rest van zijn leven. Geen advocaat keek nog naar hem om. Niemand bekommerde zich nog om hem. Ruim twintig jaar na de gebeurtenissen in Seabrook ontvangt Cullen Post een brief waarin Quincy Miller hem om hulp vraagt. Post is priester en advocaat, en het gezicht van Guardian Ministries – een kleine organisatie die zich inzet voor ten onrechte veroordeelden, met name zaken die niemand anders op zich wil nemen. Maar met de zaak-Miller haalt Post zich meer problemen op de hals dan hij ooit had kunnen bevroeden. Want de werkelijke moordenaars van Keith Russo willen koste wat kost voorkomen dat Miller alsnog wordt vrijgesproken. Deze invloedrijke mannen hebben destijds één advocaat vermoord, en ze zullen er niet voor terugdeinzen om nog een andere te elimineren om hun doel te bereiken…


De onschuldigen John Grisham

€21,99    Bestel hier