Placeholder

‘Smerige’ Michael Jackson sliep in eigen urine

De villa van Michael Jackson zag er misschien indrukwekkend uit van de buitenkant. Van de binnenkant was het een smerige, stinkende zwijnenstal, onthullen vijf voormalige huishoudsters aan New York Post.

Michaels persoonlijke hygiëne en de toestand van het huis gingen achteruit in 1993, toen Jackson voor het eerst werd beschuldigd van kindermisbruik. 'Zijn hele leven veranderde na 1993, toen hij die jongen af moest betalen. Hij was de smerigste, meest onhygiënische persoon ter wereld', vertelt een van de dames, die anoniem willen blijven.

De King of Pop maakte een zooitje van het huis en vertoonde bizar gedrag. ''Michael rende rond waar de dieren rondliepen en hij verspreidde daardoor poepsporen door het hele huis. Maar dat interesseerde hem niet. Als je er iets van durfde te zeggen, dreigde hij sneeuwballen van poep te maken en naar je te gooien.''

Bedplasser

Jackson plaste ook in het huis. ''Het was bizar. Hij stond daar gewoon, trok zijn broek naar beneden en begon te plassen op de vloer.'' En ook plaste hij in bed, maar de huishoudsters mochten de boel niet verschonen. ''Ik moest wel vaker de slaapkamer insluipen om de lakens te verschonen. Ik kan niet begrijpen dat iemand in zulke viezigheid kan slapen. Er lagen sokken, onderbroeken en half opgegeten kip en chips in bed. En het was duidelijk dat hij in bed plaste. Het stonk onwijs daar namelijk.''

Een van de schoonmaaksters noemt Michael een gestoorde, zedeloze drugsverslaafde. En zegt dat hij bijna altijd high was. Een ander onthult verder dat de legendarische zanger van alles hamsterde. De villa was bezaaid met rommel waar Jackson geen afstand van wilde doen, zoals ongelezen boeken, t-shirts, hoeden en spulletjes die hij van fans kreeg.