Slovenen woedend om Kimmels ‘Melania grap’

De grap die de Amerikaanse presentator Jimmy Kimmel vorige week in zijn latenightshow maakte over het accent van First Lady Melania Trump, is helemaal verkeerd gevallen bij haar voormalig landgenoten in Sloveniƫ. Die zijn woedend.

'Het is heel moeilijk voor ons om Engels te spreken en Melania doet het hartstikke goed. Laat die Kimmel maar eens hier naar toe komen, dan zullen we nog weleens zien hoe Sloveens spreken hem vergaat', aldus inwoners van Slovenië.

De inwoners van het dorp Sevnica, waar de roots van de First Lady liggen, zijn apetrots op 'hun' Melania en steken hun bewondering voor haar en haar echtgenoot Donald Trump dan ook niet onder stoelen of banken. Zo worden er 'presidentiële hamburgers' verkocht, evenals een First Lady appeltaart. Ook kunnen toeristen een speciale Melania tour door het dorpje doen. Volgens de Slovenen leert Melania haar zoon Barron Sloveens spreken, wat bij hen uiteraard in goede aarde valt.

Kimmel bood eerder deze week via Twitter zijn excuses aan over de grap. Hij plaatste zondag een post op Twitter waarmee hij een ruzie wilde beëindigen tussen hem en Fox News-presentator Sean Hannity. Die had hem aangevallen over de grappen, waarna de twee elkaar via hun tv-programma's en Twitter in de haren vlogen: 'Alhoewel ik moet bekennen dat ik heb genoten van onze woordenwisseling, realiseer ik me dat dit niveau moddergooien van beide kanten niets goed doet, en zelfs schadelijk is, voor ons land. Mevrouw Trump heeft genoeg om zich zorgen over te maken zonder dat ze gebruikt wordt om kijkcijfers te scoren'.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen