×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Slechts één Brit bezoekt film Shia LaBeouf

5.04.2017 -

Shia LaBeoufs nieuwe film Man Down is niet echt een succes in Groot-Brittannië. De Britten kunnen sinds vorige week naar de oorlogsfilm, maar tot nu toe werd slechts één bioscoopkaartje verkocht.


ComScore, dat de Britse box office bijhoudt, berekende dat Man Down tijdens het openingsweekeinde slechts zeven pond (8,16 euro) opbracht. Dat komt neer op de prijs van één kaartje. 'Arme Shia', zei een medewerker van ComScore tegen Variety. 'Zo’n opening hoort thuis in het Guinness World Records of zoiets.'

De Britse bioscooprelease van Man Down is niet gelukkig. De oorlogsfilm, die in andere landen eind vorig jaar al op het witte doek te zien was, is in slechts één bioscoop te zien. Man Down verscheen vorige week ook op on demand kanalen en komt volgende maand al op dvd en Blu-ray.