×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Slecht nieuws voor Jennifer Lopez

24.09.2015 -

Als we de eerste echtgenoot van Jennifer Lopez, Ojani Noa, moeten geloven zal hij binnenkort persoonlijke video's van de zangeres vrijgeven. Ojani bezit over verschillende beelden van zijn ex-vrouw die een intieme kijk geven in haar leven en die beelden wil hij nu uitbrengen.


Uren aan privévideo's waarvoor Jennifer Lopez miljoenen betaalt om ze uit de pers te houden, dreigen gepubliceerd te worden. Ojani Noa, de eerste echtgenoot van Jennifer, zegt video's te bezitten die een intieme kijk geven in het leven van de zangeres en is van plan die nu uit te brengen, zo meldt In Touch magazine.

De video's zouden heftige beelden bevatten uit het leven van Jennifer. Zo is er onder andere te zien hoe ze ruzie maakt met haar moeder over haar gokgedrag en zouden er beelden zijn uit de slaapkamer. De zakenpartner van Ojani, Ed Myer, is van plan de video's op dvd uit te brengen. 'We gaan een dvd produceren en een streaming-release uitbrengen van het materiaal. Er zijn onder andere beelden van hun huwelijksreis, waarin ze bijna naakt is. De beelden gaan haar fans shockeren,' aldus Ed.

Over waarom Ed de beelden wil publiceren, zegt hij het volgende: 'We hebben nog een appeltje te schillen (met Jennifer).'